Hoppá: előléptették Dzsudzsák Balázst

Hoppá: előléptették Dzsudzsák Balázst

Sharing is caring!

A DVSC pénteken jelentette be: Dzsudzsák Balázs lett a csapatkapitány. Az NB2-be igazolt labdarúgó így hamar előléptetést kapott új klubjánál.

Mint ismert, a sokáig klubra váró Dzsudzsák Balázs az arab világból hazatérve az NB2-ben találta meg a helyét, a Debrecennél.

A DVSC weboldala azt írja, a Gyirmót ellen már a 108-szoros válogatott középpályás vezetheti ki a csapatot a pályára.

Az eddigi kapitány, Bódi Ádám szerint nincs a háttérben nézetkülönbség, ő maga tiszta fejjel ezután is a saját teljesítményére és a csapat eredményes játékára fog koncentrálni.

– Mindennek nincs semmi negatív felhangja, semmi nézetkülönbség sincs a háttérben, tiszta fejjel a saját teljesítményemre és a csapat eredményes játékára szeretnék koncentrálni – szögezte le Bódi Ádám.

–Számomra nagyon megtisztelő a feladat, de nem egy személyre kell ezt kihegyezni, szerdán, a kupában például Varga Józsi volt a csapatkapitány. Ebben a szerepkörben is a legjobb tudásom szerint szeretném támogatni a gárdát. Vissza akarunk jutni az NB I-be és a kupában is a lehető legjobb eredményt szeretnénk elérni. A Lokinál remek a hangulat az öltözőben és erős a csapategység. Úgy érzem, a válogatottban helytálltam csapatkapitányként, bízom benne, hogy a DVSC-nél is így történik majd – mondta Dzsudzsák Balázs.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments