Horror: feltámadt a halott a hullaházban – Indirekt.hu

Sharing is caring!

Az eset szemtanúja, a hullaház alkalmazottja rögtön rosszul lett, sokkot kapott a látványtól.

fotó:illusztráció

Horrorfilmbe illő jelenetek zajlottak egy orosz kórház proszektúráján. Miután a 81 éves Zinaida Kononova szíve műtéte közben leállt, halottnak nyilvánították és leszállították a hullaházba, a családját pedig el kezdte szervezni a temetést. Csakhogy hét órával később Zinaida ráhozta a frászt a hullaházban dolgozókra: a földön heverve találtak rá. Az asszony ugyanis felébredt, megpróbált lemászni az asztalról, de nem sikerült neki.

Éppen ekkor lépett be egy mentős is, aki elmesélte, hallotta, ahogy a hullaház női alkalmazottja halkan azt mondja: „Nagymama, feküdjön le, nagyi, maradjon nyugton”. Azt hitte, hogy a nő megőrült és a holttestekkel beszélget, de meglátta, hogy Zinaida megragadta a dolgozó kezét és segítségért könyörgött.

Azonnal az intenzív osztályra vitték az asszonyt és értesítették a családját. Unokahúga elmesélte, hogy kérdőre vonták az orvosokat, hogyan nézhették ezt be ennyire, akik csak annyit mondtak: az asszony 15 percig a klinikai halál állapotában volt, de úgy tűnik, szó szerint sikerült visszarángatni a halálból” – írta a Daily Star.

Facebook Comments