Ibrahimovic: A Covidnak volt bátorsága kikezdeni velem

Sharing is caring!

Házi karanténba került a svéd klasszis.

Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!

Pozitív lett a koronavírustesztje Zlatan Ibrahimovicnak, az AC Milan labdarúgójának. A klub csütörtökön a Bodö/Glimt elleni Európa-liga-selejtező előtt azt közölte: a tünetmentes Ibrahimovic házi karanténba került a vizsgálat pozitív eredménye után, amelyről értesítették az egészségügyi hatóságokat is.

A 39. születésnapját jövő szombaton ünneplő svéd csatár hétfőn két góljával vezette sikerre a milánói gárdát a Bologna ellen 2–0-ra megnyert bajnokin.

A Milan 20.30-tól fogadja norvég riválisát az Európa-liga harmadik kvalifikációs körében.

Gary Lineker korábbi angol válogatott labdarúgó, szakkommentátor a híresen szókimondó svéd csatár fertőzésével kapcsolatban elengedett egy klasszikus poént is a Twitteren: „Gondolok a vírusra ezekben a nehéz időkben.”

Ibrahimovic is tweetelt a témában, hasonló hangnemben, mint Lineker: „Tegnap negatív volt a Covid-tesztem, ma pedig pozitív. Egyáltalán nincsenek tüneteim. A Covidnak volt bátorsága kikezdeni velem. Rossz ötlet volt.”

Facebook Comments