Idegenként él Győzike és öccse, Zsolti, szóba se állnak egymással

Sharing is caring!

Téglafalat építettek a házaik közé, már szóba se állnak egymással – derül ki a Life TV mai Bréking! című műsorában.

Sokan gyanították, hogy a mindig vicces Zsolti egyre zajosabb tévés sikereit nem nézi majd jó szemmel Győzike. Hogy valóban ez áll Győzike a haragjá hátterében, egyelőre senki nem mmondta ki, de nyilván ez is szerepet játszhat. Ugyanis a Life TV BRÉKING! című műsorában Gáspár Bea nem ezt nem említette.

– Mi kezdetektől fogva szinte egy udvarban lakunk Győző szüleivel. Én a számukra mumus voltam és vagyok ma is. Mióta az anyósom meghalt, talán kevésbé, most már csak a sógornőm utál. A Zsolti felesége ki nem állhat. Az apósom kedvelne, ha engednék neki.... Most már egyébként van egy fal a telken. Zsolti építette. Amikor készült, megkérdeztem, hogy nem tervez-e rá egy kiskaput, ha mégis át akarunk menni. Mire azt felelte: Nem! Ha valaki át akar jönni hozzánk, akkor jöjjön körbe. Kész, ennyi.

A Bors információi szerint a családtagok között a viszony úgy hat éve kezdett elmérgesedni, Zsolti és Győző, illetve a feleségeik egyre kevesebbszer beszéltek egymással, és ha mégis szóba álltak, akkor abból rendre veszekedés lett. Ennek a folyamatnak lett a vége, hogy Zsolti falat emelt, egy éve pedig szinte semmilyen kapcsolat nincs a fivérek között.

Gratulálok Zsoltinak a sok műsorvezetéshez! Kellenek az ilyen feltörekvő tehetségek, mert nagyon kevés van belőlük ebben az országban. Gratulálok Zsoltinak ahhoz is, hogy falat épített a családjaink közé – mondja Győzike a Bors megkeresésére, majd hozzátette: Minden szó igaz, amit Bea asszony a műsorban elmondott. Egy éve egy szót sem váltottunk már a testvéremmel. Hiába a roma tradíciók, nálunk itt már régen nincs szó családról – fakadt ki a Borsnak Győzike.

Facebook Comments