Borult hétköznapok helyenként napsütéssel és kevés csapadékkal. Tényleg megérkezett az ősz.

Csütörtök

Többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, csak késő délelőttől kezd el nyugat felől csökkenni a felhőzet, de a Tiszántúlon egész nap felhős marad az ég. A frontális csapadéksáv lassan a keleti országrész fölé helyeződik, a keleti megyékben még este is eshet. A szél a Dunántúlon északnyugatira, északira fordul és megerősödik, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet kora délután 14-19 fok között várható, a tartósabban csapadékos részeken lesz hidegebb. Késő estére 10-14 fok közé hűl le a levegő.HIRDETÉS

Péntek

Hajnalban felhős vagy borult lesz az ég, párássá válik a levegő, de számottevő csapadék nem kell számítani. Napközben változóan felhős idő várható, hosszabb-rövidebb napsütéssel. Helyenként előfordulhat eső, zápor (az ország nyugati harmadán a legkisebb az esélye). A keleti, délkeleti szél a Kisalföldön megélénkül. A délutáni órákban 16-21 fok várható.

Szombat

Éjjel, reggel számítani kell pára-, illetve ködfoltokra. Ezek napközben megszűnnek, a ködből szakadozott felhőzet képződhet, emellett fátyol-, illetve gomolyfelhők is lesznek. Ugyanakkor az ország nagy részén több órára kisüt a nap. Általában száraz idő várható, de az északkeleti megyékben elvétve nem kizárt gyenge eső, zápor. A déli, délkeleti szél napközben megélénkül, a Fertő térségében meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3-11, a csúcsérték 17-21 fok között alakul.

(A legfrissebb hírek itt)

Vasárnap

A ködfoltok feloszlása után többnyire kissé felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szelet többfelé élénk, az Észak-Dunántúlon erős lökések kísérik. A hőmérsékleti minimumok 2-11, a maximumok 18-25 fok között alakulnak, északkeleten lesz a hűvösebb, északnyugaton a melegebb idő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.