Igazi hős: Vásáry André megmentette a szomszédja életét

Igazi hős: Vásáry André megmentette a szomszédja életét

Sharing is caring!

Vásáry André a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy életet mentett.

Az énekes talált rá a szomszédjára az ajtója előtt, ám először ő is azt hitte, hogy a férfi részeg, de kiderült, hogy stroke-ot kapott. André tárcsázta a 112-t és nagyon jól tette, ugyanis egy mentőtiszt elmondta neki, ha nem teszi, akkor már nem élne a szomszédja.

“Nem szeretném magam szentté avatni, és körbe haknizni a médiát de szerintem megmentettem egy ember életét. A sztori elég bonyolult, hogy leírjam de annyi a lényeg, hogy próbáljatok meg odafigyelni a szomszédaitokra vagy bárkire akit az utcán láttok, akire esetleg azt hinnétek, hogy részeg, vagy be van drogozva, vagy hajléktalan. Tegnap délelőtt teljesen véletlenül találtam rá a szomszédomra akiről azt hittem először, hogy részeg, ismét összepisilte magát stb. Nem részletezném…a végén kiderült hogy sztrókot kapott és ha nem hívom időben a 112-t (semmi más ne próbáljátok hívni csak a 112-t!) Akkor már nem él, ezt a mentőtiszt mondta. Egyébként hatalmas tisztelet a mentősöknek, a rendőröknek, tűzoltóknak mert elképesztő gyorsan jöttek és lelkiismeretesen dolgoztak! A többi szomszédomról meg nem beszélnék, hiszen azt, hogy az illető félig kilóg saját ajtaján, jó pár embernek kellett látnia hiszen a lift előtt lakik… A lényeg, hogy ne ítéljetek elsőre hanem inkább győződjetek meg arról hogy az illetőnek szüksége van-e segítségre! – írta André a posztjában.

Emellett a bejegyzés végén segítséget kért, ugyanis a szomszédjának van egy macskája, aki most be van zárva a lakásba, ezért azt kérte a követőitől, aki tudna egy állatvédőt mondani neki, aki segítene az jelezze neki.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments