A kamasz azóta szüleivel és testvéreivel él, és rajongva imádja kishúgait.

Mint arról a Bors is írt, tavaly november végén szörnyű esethez riasztották a tűzoltókat Rákospalotán: egy részeg, a főnökére berágott munkás ugyanis rágyújtotta a házat lakótársaira, Józsefre és Máriára, akik unokájukkal, Balázskával laktak együtt. A tűz elől a nagyszülők még unokájukat a tetőre segítették, ők azonban nem jutottak ki élve, mindketten meghaltak. A túlélő fiúcskáért aztán egy ország fogott össze, rengeteg helyről kapott segítséget és támogatást, többek között a budapesti zsaruktól is, akiket az eset olyannyira megrendített, hogy megfogadták: nem tévesztik szem elől a tragikus sorsú kamaszt.

© BRFK / Facebook

Ígéretüket megtartották, azóta is figyelemmel kísérik Balázska sorsát, akit most vásárolni vittek, aki napszemüveget, sapkát, kosaras pólót és nadrágokat is kapott a BRFK rendőreitől. Kiderült, hogy a megannyi átélt szörnyűség után Balázs élete kezd egyenesbe jönni:

– Sok minden jó történt – mondta szégyenlősen a kisfiú a BRFK felvételén. – Megszoktam a családomat, voltunk jó helyeken – mesélte. A kisfiú ugyanis azóta édesanyjával, apukájával és két kishúgával él Dunaharasztin, akiket rajongva szeret:

AZ EGYIK KÉTÉVES ÉS KÉT HÓNAPOS, A MÁSIK NYOLC ÉVES. ZOKTUNK EGYÜTT JÁTSZANI, ELMEGYÜNK FAGYIZNI A NAGYOBB TESTVÉREMMEL IS– sorolta lelkesen.

via

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.