Így védi magát a VV Fanni-ügy vádlottja: megszólalt a mai tárgyalás után B. László

Így védi magát a VV Fanni-ügy vádlottja: megszólalt a mai tárgyalás után B. László

Sharing is caring!

A gyilkossági ügy egyetlen vádlottja teljes nyugalommal állt kamera elé.

B. Lászlót 2017. november 23-án vették őrizetbe VV Fanni emberölési ügye miatt, amelynek azóta is ő az egyetlen vádlottja.

A Blikk is megírta, hogy ma, azaz hétfőn folytatódott az egykori villalakó rejtélyes halála miatt indított büntetőper. Mint ismert, Novozánszki Fanni 2017 novemberében nyomtalanul eltűnt, a holtteste azóta sem került elő. Megölésével B. Lászlót vádolják, de ő csak a lány elrablását ismerte be. Azt nem is tagadhatja, hiszen videó készült arról, ahogy a teremgarázsban az ölében az autója felé cipeli a láthatóan eszméletlen nőt. Az ügyben szerepel még VV Fanni egy korábbi barátnője is, akiről a vádlott azt mondta, az ő utasítására adta át Novozánszky Fanni ájult testét ismeretleneknek. Ezt a nőt, B. Erikát soha nem gyanúsította semmivel a rendőrség, de a Blikk információi szerint a nemrégiben elvégzett poligráfos vizsgálata arra enged következtetni, hogy valamit még tudhat az ügyről.

A mai tárgyaláson szakértők szólaltak meg, elsősorban a DNS szakértő. Egyiküknek le is vetítették a jelenetet, mikor Novozánszki Fanni mozdulatlan, ernyedt testét a vádlott kicipeli a nő házának mélygarázsából.

A szakértő többször is megtekintette a videót, ám „mindössze” annyira jutott, hogy a felvétel alapján nem lehet biztonsággal megállapítani, hogy a nő halott-e, avagy sem, mert a hullamerevséget ilyen minőségű felvételen nem lehet megállapítani. A szakértő azt mondta, amennyiben a lány halott, akkor ez egy friss halott képe. A videót le is vetítették a bíróságon, ide kattintva tekintheti meg.

A felkavaró tárgyalást követően a vádlott teljes nyugalom nyilatkozott a Bors újságírójának:

„A Fanni élt a kezemben, egy ilyen nyöszörgős hangot adott, amit el is mondtam már a vallomásomban. Egy ilyen alélt nyöszörgős hangot, de volt hangja, tehát élt, amikor lementünk a garázsba. Nem bántottam. Én bízom az igazságszolgáltatásban, és bízom abban, hogy csak azért ítélnek el, amit segítségként elkövettem. Ezért vállalom a felelősséget” – magyarázta a Bors kamerája előtt B. László.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük