Az idei X-Faktor egyik legfelkapottabb versenyzője kétség kívül a 19 éves Mehringer Marci, akiért szó szerint odavannak a fiatal lányok. Napi több száz üzenetet kap, köztük akadnak azonban huncutabbak is.

Youtube-on a ZSHOW time nevű csatornán beszélgetett arról Osváth Zsoltival, hogy a műsor miatt őt is sok stressz éri, és nem titkolja, hogy olykor a nyomás, olykor a boldogság miatt elerednek a könnyei.

“Én merek beszélni az érzelmeimről, és ki merem fejezni magamat, nem az van, hogy elfojtok mindent” – vallotta be Marci, majd hozzátette: a dalok is segítenek neki az érzelmei kifejezésében.

A tehetségkutató válogatóján említett kapcsolatának már régebben vége lett, ennek ellenére mély nyomot hagyott az énekesben. Szerencsére már sikerült túllépnie rajta, így könnyeben tud az előtte álló feladatokra koncentrálni.

“Nagyon vágyok arra, hogy legyen valaki, akivel törődhetek” – osztotta meg a videóban érzéseit. Jelenleg is van kiszemeltje, de nem akar beleképzelni túl sokat a dologba, mert sokszor beleesett már ebbe a hibába. Rengeteg lány írogat neki a műsor által, sőt, vannak akik elég durva dolgokat küldenek az előadónak.

Elég sokan tesznek olyan ajánlatokat, amiket előtte nem gyakran tettek ilyen nyíltan– vallotta be a fiatal tehetség, akinek a szíve valami komolyabb felé húzna inkább. Már csak azért is, mert nagyon kiszolgáltatottnak érzi azokat az embereket, akik ajánlatokkal bombázzák őt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.