Ilyen viszonyban vannak most Hujber Ferenccel: őszintén kitálalt exférjéről Cynthia – videó

Budapest – Retro Chicks néven alapított együttest Karsai Zita (40) és Tölgyesi-Khell Cynthia (41)!

Hujber Ferenc (45) volt kedvese, Cynthia nagyon izgatott az új formáció miatt. Régóta tervezte a visszatérést a színpadra, ám gyermekei, Noa (5) és Noel (11) miatt eddig nem akart túl sok munkát vállalni, hiszen szeretett volna velük minél több időt tölteni. Most viszont már elég nagyok a gyerekek, így heti néhány fellépés belefér. Sőt, a táncoktató úgy érzi, ezzel végképp minden újra helyre került az életében, hiszen Cynthia viszonya is rendeződött színész exével, akivel tizenöt, együtt töltött év után tavaly decemberben váltak el.

– Most nagyon jó a viszonyom a volt férjemmel. A gyerekek miatt gyakran beszélünk, mindent nyugodtan, békésen tudunk intézni. A gyerekek is elfogadták, hogy az apukájuk már nem él velünk, ezzel sincs gond – mesélte lapunknak Cynthia, aki immár két éve alkot párt új kedvesével, Rolanddal.

Mint mondja, sokan megjegyzik, hogy mennyivel kiegyensúlyozottabb, mosolygósabb, amióta új párja van.

– Jobban is érzem magam azóta! Úgy érzem, sínen vagyok. Egy kicsit rendeznem kellett a soraimat, ami sikerült. Ha ez látszik is, örülök, mert belülről is így érzem és ez nagyban köszönhető az új páromnak is. Fantasztikus társ, a gyerekek is nagyon szeretik, jó pótapuka – mesélte Cynthia, aki 1996-2000 között az UFO együttes tagja volt, slágereiket ezrek énekelték a koncerteken.

Fia és lánya is kívülről fújják a dalokat, sőt, mindketten jó zenei érzékkel van megáldva.

– Noa énekel, folyton azt mondja, szeretne jelentkezni tehetségkutató műsorba is. Már most olyan, mint egy igazi díva, azon sem lennék meglepődve, ha színésznő lenne. Noel szaxofonozik, én pedig imádkozom, hogy a zene irányába menjen majd – büszkélkedett Cynhia.

via blikk.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük