Íme, Rogán Antal esküvőjének kulisszatitkai

Íme, Rogán Antal esküvőjének kulisszatitkai

Sharing is caring!

Budapest — Nagy hírre ébredt tegnap az ország: titokban megnősült Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője. Mindez a politikus éjszaka nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatából derült ki.

A 49 éves Rogánnak ez a harmadik házassága, korábbi párjaitól, Sonnevend Alexandrától és Gaál Cecíliától eddig három gyermeke született. Előbbitől egy, András, utóbbitól kettő, Dániel és Áron.

De ki a titokzatos új ara, aki a hivatalos papírban már Rogán Barbaraként szerepel? A miniszter nem kívánt nyilatkozni a magánéletével kapcsolatban, így máshol érdeklődtünk. Nos, a Blikk megtudta: a hölgy 20 évvel fiatalabb a politikusnál. Borsodi lány, Kazincbarcikán érettségizett a helyi gimnáziumban. Ismerői „feltűnően csinos jelenségnek” írták le őt, emiatt nem is meglepő, hogy korábban több szépségversenyen is elindult, sőt, manökenként is kipróbálta magát.

(A legfrissebb hírek itt)

De a hölgy nemcsak csinos, okos is: az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végzett magyar szakon, diplomamunkáját Molière: A mizantróp című drámájáról írta.

Hogy Rogán Antal és Barbara mikor ismerkedett meg, arról nincs információnk, de az tény: a miniszter 2019 novemberében jelentette be válását Gaál Cecíliával, és egy évvel később már ki is mondta a boldogító igent új kedvesének.

A Blikk megbízható forrásokból úgy értesült: december közepén Budapesten állt az anyakönyvvezető elé az ifjú pár. Az eseményt nem verték nagy dobra, igaz, a vírushelyzet miatt nem is tarthattak volna nagy dínomdánomot. Úgy tudjuk, a nagy pillanatnál – a járványügyi előírásokat betartva – mindössze négyen (Rogán, a felesége és a két tanú) voltak jelen. A miniszter sajnálta, hogy még idős édesanyja sem lehetett ott a házasságkötő-teremben. A tervek szerint a pár a járványhelyzet elmúltával nagyobb társasággal ünnepli majd meg a nászt.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük