Szeretné megtudni áramfogyasztása 2022. augusztus 1-jétől érvényes árak alapján becsült éves költségét?

A lenti kalkulátor segítségével könnyedén kiszámíthatja a tájékoztató jellegű adatokat, amely a 2022. augusztus 1-től 2022. december 31-ig tartó időszakra érvényes árakkal számol.

Az árak a fenti időszakot követően változhatnak.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a 2022. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, ezért ennek határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítja – áll a közleményben.

Akinek eddig még nem sikerült a mérőóraállás rögzítése, annak az MVM javasolja, hogy augusztus 15-ig térjen vissza az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat címen elérhető online ügyfélszolgálatra vagy a telefonos ügyfélszolgálatra. A mérőóraállás rögzítése munkaidőn kívül is, 0-24 órában lehetséges az online felületen, illetve telefonon keresztül történő automatikus diktálással.

Az MVM Next felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a rendkívüli diktálás nem kötelező, és a kedvezményes kereten belül fogyasztó ügyfeleinknek nem is érdemes mérőállást rögzíteni a rendkívüli időszakban. 

Amennyiben az ügyfél augusztus 15-éig nem küldi el az aktuális mérőóra állását, nem érheti hátrány, ebben az esetben becsült érték alapján számlamegosztás történik és a 2022. július 31-ig elfogyasztott és a 2022. augusztus 1-jétől elfogyasztott energia mennyisége külön soron lesz feltüntetve a számlán.

A következő árszabásokra nem lehetséges árakat kalkulálni: H árszabás (ennek ára a fűtési időszakban nem változik), B GEO árszabás (ennek sem változik az egységára), A2 árszabás. A kalkuláció jelenleg nem működik nem lakossági fogyasztásra vonatkozóan.

A lakossági energiaszolgáltatási változásokra, és az éves fogyasztási adatok elérhetőségére vonatkozó információkat itt találja.

A kalkulátor IDE KATTINTVA érhető el!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.