Járai Kíra: „Mátéval együtt az alkoholista szüleit is megkaptam”

Járai Kíra: „Mátéval együtt az alkoholista szüleit is megkaptam”

Sharing is caring!

Járai Máté szülei súlyos alkoholisták volták, emiatt nyomasztó családi légkörben nőtt fel, jelenleg pedig állandó feladatot jelent számára a mentálisan leépült szülők gondozása. A színész úgy érzi, felesége, Kíra nélkül elveszett lenne a harcban – írja a legfrissebb Story magazin.

„A szüleimben nem volt kötelességtudat. Legtöbbször nem is dolgoztak, az őseik hagyatékát élték fel, és tették pénzzé az értékes festményeket, drága ékszereket és ezüsttárgyakat. Hosszú éveken át csak a mának és a bulizásnak éltek, és arra nem is gondoltak, hogy gyerekként én hogyan élem meg velük az életet. (…) Önpusztító emberek, akiknek ez a sorsuk, ez a karmájuk” – vallotta be a pszichiátriát is megjárt színész.

Máté szüleivel Járai Kíra egy életre szóló terhet vett magára, de csak azért segít mindebben párjának, mert nagyon szereti. „Mátéval együtt az alkoholista szüleit is megkaptam. (…) Mostanra mentálisan leépültek, nekünk kell gondoskodnunk róluk. (….) Csak azért csinálom, mert szeretem Mátét, az ő terheit próbálom csökkenteni” – mondta el szinkronrendező felesége.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük