Javult az EDDA billentyűsének állapota, rendhagyó eljárással gyógyítják

Sharing is caring!

Gömöry Zsolt az Edda együtte billentyűse elárulta: egy új kezelési módszert próbáltak ki rajta az orvosok, aminek köszönhetően máris jobban érzi magát.

„Hála Istennek lázam már napok óta nincsen, ami hozzájárul ahhoz, hogy sokkal jobb lett a közérzetem. Ma végzik el újra a koronavírus-tesztet, aminek az eredménye döntő lehet, illetve különböző laborvizsgálatok várnak még rám. Ezen felül egy új, intravénás kezelést is kapok, ami vélhetően hatásos lesz. Magas dózisban kapok antibiotikumot tíz napon át. Vár most rám egy tüdőröntgen is, hogy lássák az orvosok, milyen mértékű a javulás” – mesélte a Ripostnak a zenész. – A tüdőmet még érzem és van némi izomfájdalom is, de ez az állapot már sokkal jobb, mint néhány nappal ezelőtt. Szép lassan jön vissza az étvágyam is, ami szintén bizakodásra ad okot.

Gömöry telefonon tartja a kapcsolatot Pataki Attilával, minden tapasztalatot megosztanak egymással.

– Megható, hogy ennyien aggódnak értem. Az pedig meglep, hogy mennyi ismert ember keresett meg az utóbbi napokban telefonon. Olyanok is, akikkel igazából csak felületes az ismeretségünk” – tette hozzá Gömöry.

Facebook Comments