Jön a hó

Jön a hó

Sharing is caring!

Úgy néz ki, az idei téli szezonban a január hozza meg a valódi téli fordulatot, hamarosan az ország egyes részein lehet szánkózni majd, de addig még vár ránk pár kellemetlen nap.

köpönyeg.hu előrejelzése:

Hétfő

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és párás lesz a levegő. A Dunántúlon van nagyobb esély tartósabb ködfoltokra. Szórványosan, estétől keleten többfelé lehet eső, szitálás. Reggel 0-5, délután 5-10 fok várható. Mérsékelt marad a változó irányú szél.

Kedd

A Tiszántúlon még többfelé várható eső, záporeső. Az ország nagy részén rétegfelhős idő valószínű, nyugaton némi napsütés is lehet. A hőmérsékletben nem lesz változás: marad a +7 fok körüli maximum.

Szerda

Gyakran lesz erősen felhős az ég. Főleg északon és nyugaton lehet vegyes halmazállapotú csapadék: a hegyekben hó, máshol eső, havas eső. Délutántól megerősödik az ÉNy-i szél. ÉNy-on már csak +2, +3 fok körül alakul a csúcsérték, máshol még +6, +7 fok körüli enyheség lesz.

Csütörtök és péntek

Nagyrészt erősen felhős idő valószínű, csütörtökön a több napsütéssel. Elszórtan lehet zápor, hózápor. +1 és +7°C közötti értékeket mérhetünk délutánonként.

(A legfrissebb hírek itt)

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük