Judy: Férjes asszonyként mondtam igent

Megosztás

A napokban ünnepelte nyolcadik házassági évfordulóját Judy és tizenkét évvel fiatalabb férje, Balázs. Noha az énekesnő elmondása szerint ez idő alatt sok mindenen mentek keresztül, mégis jóban-rosszban kitartottak egymás mellett.

Tizenkét éve vannak együtt a párjával, Balázzsal. Hogyan foglalná össze az elmúlt időszakot?

Kalandos volt. Én magam sem gondoltam, hogy akad olyan férfi, aki ilyen boldoggá tud tenni, mint Balázs, de bebizonyosodott, hogy jobbat nem is választhattam volna.

Ön választott, vagy fordítva?

Inkább Balázs engem. Még házas voltam, amikor megismerkedtünk. Az első férjemmel akkoriban már nagyon megromlott a kapcsolatunk, és az utolsókat rúgta a házasságunk. Menthetetlen volt, összesen három évig éltünk együtt, egy évig voltunk házasok, de csak azért, mert elhúzódott a válásunk.

Balázst nem zavarta, hogy papíron még más felesége volt akkoriban?

Egyértelmű volt, hogy mi összetartozunk. Benne sosem volt kérdés, hogy el akarok-e válni, sosem nyaggatott ezzel. Nem azért léptem félre, mert ilyen típus vagyok, hanem mert szerelmes lettem Balázsba. És ez ellen nem tudtam és nem is akartam tenni. Az első három hónapban még bujkáltunk, majd nem sokkal később megkérte a kezemet. Ugyan papíron akkor még más felesége voltam, de éreztem, hogy én Balázshoz tartozom.

Egy becsődölt házasság után nem tartott az újabb frigytől?

Dehogynem. Válás után elhatároztam, hogy soha többet nem megyek férjhez, de Balázsnak nem tudtam nemet mondani. Az Eiffel-torony tetején kérte meg a kezemet. Három évvel később, az esküvőnkön már nagy pocakom volt. Úton volt a kislányunk, Maja, akinek érkezése újabb próbatétel elé állított minket.

Az apró betűs rész, amit szinte minden családos megtapasztal, csak senki sem szeret beszélni róla…

Pontosan. Bármennyire is a világ legcsodálatosabb dolga, hogy egy család lettünk, mégis olyan problémákat vetett fel, amit mi magunk sem gondoltunk volna. Eltávolodtunk egymástól, komoly hullámvölgybe kerültünk, aztán egyszer csak leültünk, és újraterveztük a közös életünket. Átbeszéltük, hogy hogyan tovább, és nagyon sokat nosztalgiáztunk a közösen megélt élményekről, emlékekről, megismerkedésünkről. Mondhatni, ez mentette meg a házasságunkat is.

A napokban pedig már a nyolcadik házassági évfordulójukat ünnepelték. Ezek szerint most minden rendben van?

Mi az hogy! Október 22-én volt az évfordulónk, és bár az ünneplés egy koncertem miatt elmaradt, másnap egy pohár bor kíséretében koccintottunk az egészségünkre. A 45. születésnapomon ugyanez vár rám. Munka, aztán egy vad buli, amit november 2-án az Akváriumban megfejelünk egy Groovehouse 21 évesek lettünk koncerttel.

via borsonline.hu

Megosztás

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül