Újra hatósági eljárás alá került Erdélyi Mónika érdi otthona.

https://b1b5bcdf366739028046764a2282cb2d.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Ezeket látta már?

A műsorvezető házát 49,5 millió forintos kikiáltási áron hirdeti az egyik, ingatlanokra szakosodott internetes portál. A hirdetésre egyik olvasónk hívta fel a Blikk figyelmét, akinek szemfülességéért természetesen jár a tízezer forint.

(A legfrissebb hírek itt)

„Az ingatlan jogi helyzete miatt csak árverés keretében vásárolható meg, valószínűleg csak késő tavaszi licitet követően. Átfutási idő több hónap” – figyelmeztet a hirdetés a különleges jogi helyzetre. Úgy értesültünk, a tévés viharos válását követő vagyonmegosztási per miatt került újra eladósorba a Pest megyei ingatlan.

A csendes, nyugodt környéken lévő ingatlan miatt évek óta dúl a harc /Fotó: Fuszek Gábor

– Érdeklődtem a meghirdetett házzal kapcsolatban, amire emlékeztem a korábbi híradásokból, tudtam, hogy Erdélyi Mónikáé. Azt az informá­ciót kaptam, hogy már korábban született egy bírósági döntés a vagyonmegosztás ­miatt, ám az ingatlant az április ­30-ig érvényben lévő morató­rium ­miatt nem tudták elárverezni. A ház kikiáltási ára 49,5 millió, licitet pedig ötszázezer forintonként lehet tenni, így nem tudni, mi lesz a vége. Sajnos belülről nem tudtam megnézni az ingatlant, mert a tulajdonos nem enged be senkit, így csak kívülről lehet megtekinteni – osztotta meg a Blikk-kel információit olvasónk.

(Ez is érdekelheti: Erdélyi Mónika a lányáról: „Amit Molli kiejt a száján, azt megkapja”)

Erdélyi Mónika házát nem először bocsátanák árverésre, ám eddig nem talált vevőre. Pedig a szép és csendes környéken található, 180 négyzetméter alapterületű ingatlan gyönyörű kerttel rendelkezik, a tévés hosszú évek kemény munkájával csinosítgatta. Ám válása kislánya édesapjától a vártnál keményebben zajlott, nem tudtak megegyezni a közös vagyonról – ebben többéves pereskedés után a bíróság döntött. Vélhetően a közös értékesítésben sem sikerült egyezségre jutni, ezért végrehajtó járhat el az ügyben, aki az ingatlant lefoglalhatta. A bárki által elérhető internetes adatbázisból lekérhető tulajdoni lap szerint a házra Mukli javára van bejegyezve 48 millió forint értékben végrehajtható követelés, ezt az árverés után lehet kiegyenlíteni.

– Gyula mindvégig azt hangoztatta, nincs pénze, még azt is kérte a bíróságtól, hogy egy kirendelt védőt biztosítsanak neki – mondta a Blikknek korábban a házra felvett hitelt a mai napig fizető műsorvezető egyik ismerőse.

A Mónika Show háziasszonya korábban 67 millió forintért árulta az ingatlant, hogy az exét kifizethesse, ám a vevők nem tolongtak, így 2014-ben kényszerárverezésre került sor. A Blikk úgy tudja, a műsorvezető fellebbezett a döntés ellen, ezért húzódott mostanáig az ügy, ám az eljárás vége újra árverés lett.https://b1b5bcdf366739028046764a2282cb2d.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Kerestük az ügyben Erdélyi Mónikát, ám nem kívánt nyilatkozni.

Erdélyi Mónika jó ideje bíróságra jár, évek óta nem tudja lezárni a válását Mukli Gyulával /Fotó: RAS-archívum

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.