Két évig volt egy Lego-darab egy kisfiú orrában, mire kijött onnan

Sharing is caring!

A szülei azt hitték, már soha nem találják meg az elveszett darabot.

Két éve tűnt el egy darab a most hétéves, Új-Zélandon élő Sameer Anwar Legójából. A kis Sameer szülei aggódni kezdtek, miután a kisfiú azt mondta, hogy az orrába feldugta a Lego-darabot, de miután az orvos sem találta, így eltávolítani sem tudta, a gyereknek pedig nem fájt semmije, végül megnyugodtak, és elfelejtették az incidenst.

A kisfiúnak azóta sem volt semmilyen, Lego-darabbal kapcsolatos panasza – mesélte az édesapja a The Guardiannek. Nemrég azonban megtörtént az „elképzelhetetlen”. A szülők elmondása szerint a gyerek nagyon lelkes lett egy tányér rózsaszín cupcake-től, ezért föléjük hajolt, és véletlenül beszippantott néhány morzsát – legalábbis a szülei ezt hitték. Az orra azonnal fájni kezdett, ezért az édesanyja segített neki, hogy alaposan ki tudja fújni. Csakhogy morzsák helyett a két évvel ezelőtt eltűnt Lego-darab bukkant elő.

A kis Sameer a The Guardian cikke szerint továbbra is nagy rajongója a Legónak. A szülők még nem döntötték el, hogy mit csináljanak a két év után előkerült darabbal, de felvetődött – nyilván viccesen –, hogy esetleg „egy múzeumnak adományozzák”.

A gyerekek előszeretettel dugnak az orrukba és a szájukba különböző tárgyakat. Orvosok egy csoportja ezért néhány éve a szülők megnyugtatására elvégzett egy kísérletet: 10-szer 10 milliméteres Lego-darabokat nyeltek le, hogy kiderítsék, mennyi idő alatt halad át a tápcsatornán. Átlagosan 1,7 nap jött ki.

(Képünk illusztráció.)

Facebook Comments