Kiakadt Jolly, hogy le akarták járatni a magánéletével

Sharing is caring!

“Drámai körülmények között éli mindennapjait Jolly alkoholfüggő édesapja” – írta meg napokban a Ripost egy névtelen informátor alapján. Az elvált mulatós sztár teljesen kiakadt, hogy a cikk megjelenése után többen is megbélyegezték.

Kitálalt Jolly az apjával való viszonyáról – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Borsnak elárulta, évek óta hiába próbált segíteni szenvedélybeteg édesapján, elvonóra, kórházba vitte, de ő képtelen volt leállni az ivással. „Ez egy személyes ügy, senkire sem tartozik, (…) van sejtésem, ki lehet, aki kiteregette a családom magánéletét. (…) Úgy törnek pálcát felettem, hogy fogalmuk sincs róla, min mentem, mentünk keresztül” – fakadt ki Jolly (Tarcsi Zoltán) a következő mesélve apjáról: „Vállalhatatlanul viselkedett, szégyent hozott a családunkra, és a barátaim előtt is folyton lejáratott.”

A mulatós sztár a „leleplező cikk” után most újra felvette a kapcsolatot az édesapjával, remélve: ezúttal tényleg minden megváltozik. „Meglátogattam a nagykátai otthonában, ahonnan elhoztam, kibéreltem neki egy új ingatlant, ő pedig újból ígéretet tett nekem, hogy leteszi az alkoholt. Idén együtt töltjük a karácsonyt” – mesélte.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük