Kidobók ölhették meg azt a 24 éves kecskeméti férfit, akinek a diszkó melletti vasúti síneken találták meg a holttestét 22 évvel ezelőtt. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nyomozó Főosztály ugyanis emberölés gyanúja miatt folytat nyomozást a rejtélyes ügyben.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy 2000. október 31-én Kecskeméten, az Izsáki úton található Silver diszkó melletti síneken találták meg holtan a 24 éves férfit.

A fiatalember a halálának estéjén a Silver diszkóban szórakozott, azonban az eljárás során beszerzett információk szerint a szórakozóhely biztonsági személyzetének tagjai a diszkóból kivezették és többször is bántalmazták.

A férfi védelmére kelt egy alacsony testalkatú, barnásvörös hajú hölgy, akit emiatt a biztonsági személyzet egyik tagja pofon ütött.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nyomozó Főosztálya kéri az egykor segíteni próbáló hölgyet, hogy az eljárás lefolytatásának elősegítése céljából jelentkezzen a +36-1-550-2434-es telefonszámon, vagy emailon a [email protected] címen, illetve a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, 1903 Budapest, Pf. 314/15 található levélcímén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.