Titokzatos támadásról hadovál a rendőröknek a gyilkos anya.

A gyerekgyilkosságot megelőzően a bíróság két éves huzavona után az édesapának ítélte a kisfiút, az anya azonban nem adta át a picit, inkább külföldre szökött vele. Az ismerősök, sőt a gyermek édesapja is állítja: B. Katalin katasztrofális idegi állapota mindenki számára is szembetűnő volt, sokszor teljesen logikátlanul, eszelősen viselkedett.

Virágokat, plüssállatkát vittek a tett színhelyére a gyászolók Alex emlékére

– Ahogy telnek a napok, egyre csak mélyül a fájdalmam – kezdte megtörten lapunknak Alex apukája, Norbert. – Állandóan az a kép jár a fejemben, amit ez a nő a halott kisfiamról készített. Tiszta vér a kis teste és az arca. Borzalom! Közben egyre több mindent tudok meg az agyament dolgairól. Most mesélte egy kolléganője, hogy amikor az egyik bútoráruházban dolgozott, úgy vitte be a kisgyereket, hogy befestette a haját és lányruhába öltöztette. Ilyet nem csinál épeszű ember. Számtalan ilyen történetet tudok, és ami nagyon szomorú, el is mondtam ezeket a gyámhatóságon, de akkor senki nem hitt nekem. Kiderült az is, hogy amikor Katalinnál volt családlátogatáson a védőnő, idegességében a falhoz vágta a macskát. A gyerek orra előtt! De ekkor sem gondolták úgy, hogy nincs jó helyen az anyjánál, engedték, hogy nála legyen – fakadt ki a gyászoló édesapa.https://b4b62151e4f80ab2d4bdc18426ab4cf4.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Norbert úgy tudja, Katalin a gyilkosság után felhívta egy ismerősét, akinek elmondta, hogy megölte a kisfiút. A beszélgetést az illető rögzítette. Amennyiben valóban így van, ez döntő bizonyíték lehet a bíróság előtt.

Alexet az apjának ítélték, de az anyja elvitte magával, majd végzett vele / Fotó: Facebook

– Abban bízom, hogy nem jöhet haza és Olaszországban kell leülnie a büntetését. Úgy tudom, ott sokkal keményebbek a börtönök, mint itthon. Azt kívánom, csináljanak belőle virágtartót, mást nem érdemel – tört ki fájdalmában a bosszúvágy Norbertből.

Alexet az apjának ítélték, de az anyja elvitte magával, majd végzett vele / Fotó: Facebook

Az olasz újságok is nagy terjedelemben foglalkoznak a tragédiával. Leírják, hogy a boncolás szerint a kisfiú testét kilenc szúrás érte, a nyakán és a mellkasán. Információik szerint a nő a gyilkosság után ruhát cserélt: a kunyhóban, ahol a gyilkosság történt, több vérrel szennyezett tárgyat is találtak. B. Katalin a rendőrségen azt állította, nem ő ölte meg Alexet, hanem megtámadták őket, és a bűnözők végeztek vele.

A rendőrök órákig rögzítették a nyomokat, a gyermekmániás olaszokat nagyon megrázta a szörnyű bűncselekmény

Letartóztatták az asszonyt

Bár az ügyvédje mindent megtesz érte, Katalint tegnap letartóztatta az olasz bíróság.

– Nem ő ölte meg a kisfiút. Néhány percre magára hagyta, majd amikor visszament, már nem élt a gyerek – közölte Enrico Renzoni, miután beszélt védencével a börtönben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.