Kirúgták az RTL Klub sztárját jógaóráról, mert nevetgélt

Sharing is caring!

A Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra nem tagadja, hogy a jóga nem igazán az ő műfaja.

Az Édesítő két műsorvezetője, Nagy Alexandra és Tuka Niki ezúttal két jógagyakorlatban, a fa és a fél lábas királygalamb pózban mérte össze tudását.

„A jóga nem igazán az én műfajom. Bevallom, egyszer el kellett hagynom egy jógaórát, mert zavaromban folyamatosan nevetgéltem, így inkább megkértek, hogy távozzak. Még nem sikerült elmélyednem a jóga világában, így ennél a kihívásnál a gyakorlatokat a netről kellett puskáznunk. Bár Niki egy kicsit jobban képben volt, hiszen ő többször jógázott már, mint én, de mindketten kezdő szinten vagyunk” – mondta Nagy Alexandra a Blikknek, aki az első kihívást elveszítette, hiszen a fa póz egy cseppet sem jött be neki.

„Az egyensúlyomat még csak-csak megtaláltam, alapvetően maga a gyakorlat sem volt nehéz, viszont néhány másodperc után rettentően elkezdtem unni a pozíció megtartását. Így amikor az egyensúlyom kibillent nem ellenkeztem, örültem, hogy nem kell tovább fának álcáznom magam, még ha így veszítettem is a kihívás első fordulójában” – vallotta be a Blikknek az Édesítő műsorvezetője.

Facebook Comments