A mulatós zenész, Kozák László, művésznevén Kis Grófo életében először felült egy budapesti villamosra, nagyon tetszett neki és posztolt egy képet. Ezt követően kapott rendesen a kommentelőktől, úgyhogy magyarázkodnia kellett a heteken belül Biatorbágyra költöző zenésznek.

Felült egy villamosra

Kis Grófo nagyon sietett valahová a városban és úgy döntött nem autóval megy, hanem életében először villamosra ül. A szolnoki születésű mulatósnak vélhetően nagyon tetszett a villamosnak a „nézése meg a járása” és rögtön posztolt is egyet élete nagy eseményéről. A bulibáró vélhetően sok kritikát kaphatott, mert nemrég magyarázkodni kezdett a közösségi oldalán. A negatív hozzászólásokat időközben törölhették, mert már csak a Grófot éltető posztok olvashatók az oldalán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jó és rossz emberek

A 29 éves zenész így fogalmaz a közösségi-oldalán: „De sok negatív ember van és sokan csodálkoznak, hogy nekik miért …. hát ezért mert sokan mindenben a rosszat látják! Én még nem ültem villamoson mert vidéki srác vagyok és ott ilyen nincs, de megtehettem volna, hogy autóval menjek tovább ahova szerettem volna és mégis felmentem egy villamosra ahol akár 100 ember is van! Szóval én ezzel azt mondom, hogy ezzel is mutatom azt, hogy igen én is olyan ember vagyok mint a másik, csak van Jó ember és Rossz ember is! Isten áldjon mindenkit” – írja Kis Grófo a Facebook-oldalán.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

Az Astoriánál látták

A lelkes posztolók között többen leírják, hogy látták őket az Astoriánál. Egy másik hozzászóló arról ír, hogy ő is vidéki és ő sem ült még villamoson. Szerinte ez csak a pestieknek természetes, másoknak tényleg élmény.

Kis Grófo a Karmelitában

Kis Gróforól akkor írtunk utoljára itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, amikor Orbán Viktorral szelfizett a Várban. „A nézése, meg a járása, előre menjünk, ne hátra” – ezzel a szöveggel posztolta ki a választások előtt a közös képüket a miniszterelnök. Témába vág: Kis Grófoval erősít Győzike után a Fidesz: Orbán Viktor a Karmelitában szelfizett a mulatós celebbel, most ismét elővette a képet

Ott állt, ahol a világ vezető politikusai

A fényképen az látszik, hogy a miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Kis Grófot. Orbán Viktor és a mulatós zenész azon az erkélyen szelfiztek, ahol a miniszterelnök a világ vezető politikusait fogadja.

Orbán Viktor és Grófo

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Kiállt a Fidesz mellett

A választási kampányban Kis Grófo nyiltan kiállt a Fidesz jelöltjei mellett, közös plakáton szerepelt Kállai Máriával a kormánypártok szolnoki jelöltjével.

Egyeztetett a kormánybiztossal

Grófo március 8-án kirakott egy fotót a Facebookjára, amely a Belügyminisztériumban készült. A fényképen az látszik, hogy a zenész egy nemzeti és egy EU-s zászló előtt kezet fog Sztojka Attila kormánybiztossal. „Édesapám által létrehozott értékek nem veszhetnek el, ezért egyeztettem Sztojka Attila kormánybiztos úrral, aki támogatásáról biztosított!” – írta posztjában Kis Grófo.

Covidban halt meg az édesapja

A bulibáró 49 éves édesapja a koronavírus-fertőzés szövődményeibe halt bele december 3-án. Korábban lélegeztetőgépre került, ám utána jobban lett, a család már a hazatérésére készült, amikor ismét rosszul lett. A fertőzést fia, Kis Grófo is elkapta, ő is kórházba került, de enyhe tünetekkel megúszta a betegséget. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Parádés temetés

Hatalmas parádét rendeztek a papa temetésén, fehér hintóval vitték a koporsót, és senki sem tartotta be az akkor kötelező maszkviselési előírásokat, ezért a rendőrség a temetés szervezőjét megbírságolta. Ide kapcsolódik: Kis Grófo édesapjának temetésén történtek miatt büntetést szabott ki a rendőrség, nem tartották be a járványügyi szabályokat

Ilyen volt a temetés (kattints a képre)

Forrás: Youtube/Ripost

 

Kiemelt kép: Kis Grófo a villamoson – Forrás: Facebook/Kis Grófo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.