Kitörő vulkán mellett tartották az esküvőjüket – fotók

A Fülöp-szigetek legészakibb nagy szigetén, Luzonon, egy tó közepén áll a Taal vulkán, amely minden előjel nélkül vasárnap kezdett hamufelhőket eregetni, hétfő hajnal óta pedig köpi magából a lávát.
A vulkáni hamu miatt vasárnap már le is kellett zárni a város repterét, a helyiek maszkokban járnak a bokáig érő porban és sárban, eddig több ezer embert menekítettek ki a veszélyzónából.
Egy házaspárt azonban nem rémített el még ez sem. Chino és Kat Vaflor az órák óta hamut köpködő vulkántól 16 kilométere tartották meg az esküvőjüket.
View this post on Instagram Chino & Kat still made it! #taalvolcano #taalvolcanoeruption A post shared by 𝐑 𝐀 𝐍 𝐃 𝐎 𝐋 𝐅 𝐄 𝐕 𝐀 𝐍 (@randolfevan) on Jan 12, 2020 at 4:57am PST
A pár elárulta, hogy elég idegesek voltak, de folyamatosan követték a vulkánkitöréssel kapcsolatos híradásokat, és felkészültek arra is, ha rosszabbra fordulna a helyzet.

A lagzi végül rendben lezajlott, a házaspár pedig olyan esküvői fotókkal lett gazdagabb, amilyenekkel csak kevesen büszkélkedhetnek.
(Kiemelt kép: Facebook/Savanna Farm Tagaytay by Solange)

Mi a véleménye a témáról?