Kökény Attila: Karácsony előtt mindenkinek kötelezően le kell teszteltetni magát!

Sharing is caring!

A koronavírus miatt komoly szabályokat vezetett be szeretteivel Kökény Attila. Az ünnepekre náluk mindenkinek kötelező a tesztelés. A családtagok kizárólag negatív eredmény esetén találkozhatnak nála, ahol a finom falatok mellett a jókedv is garantált.

KÖKÉNY ATTILA NOVEMBER 9-ÉN MÁSODSZOR IS NAGYPAPA LETT.

A kisfiú a nevét is örökölte a sztárnak, aki örömmámorban úszik, amiért ismét bővült a család. A boldogság azonban nem vette el Attila eszét – számolt be róla a Ripost. A zenész karácsonykor sem kockáztatja rokonai egészségét.

A zenész nem hagyja, hogy a vírus tönkretegye a családi ünnepet © Knap Zoltán

– Eddig is teszteltettünk, de karácsony előtt mindenkinek kötelezően le kell teszteltetni magát. Ha senkinek semmi baja nincs, akkor nálam lesz a buli. Két unokával a karomon akarom fotóztatni magam. Aranka finom ételekkel készül, nem hagyjuk, hogy a vírus tönkretegye a meghitt ünnepet, amit mindig együtt töltünk. Idén azonban résen kell lenni, mert ez a vírus nem tréfa – mondta a fiatal nagypapa, aki nemcsak a saját és felesége egészségét óvja, de a pici babáét is.

– Nagyon keveset mentünk eddig látogatni Attilát, mert nekünk az ő épsége most az első. Mivel még nincs meg az összes oltása, és két hónapig gyenge az immunrendszere, nem szeretnénk semmit átadni ne­ki. Várjuk a karácsonyt, hogy mindannyian együtt legyünk, mert ez az év nekünk is nagyon nehéz volt lelkileg – fűzte hozzá Kökény Attila.

via borosnline.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük