Koós Réka átképezte magát: ingatlanirodát nyitott

Sharing is caring!

Lassan két éve, hogy Koós János színész, énekes 2019 márciusában örökre lehunyta a szemét, azóta az évtizedes barátok sem sokat hallottak a Koós családról. Dékány Sarolta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, megváltoztatta telefonszámát, és lánya, Koós Réka mellé költözött. 

Nemcsak a tavalyi év volt nagyon nehéz a család számára, a világjárvány az ideit sem könnyítette meg. Fokozottan odafigyeltek az egészségükre, kiemelten a december 8-án 72. születésnapját ünneplő Dékány Sarolta énekesnőére.

– Tahitótfaluból csak a legszükségesebb esetben megyek ki, ha valakivel összefutok az utcán, akkor minimum három méter távolságot tartok, persze csakis maszkban. Anyukám amúgy sem kívánkozik már a rivaldafénybe, de neki is sok mindenről le kell mondania.

– Minden szempontból biztonságosabbnak bizonyult az a döntés, hogy gyakorlatilag összeköltöztünk, így tudunk egymásra a legjobban vigyázni. Édesanyám itt lakik mellettünk, egy nagy telken áll a két ház. Nagyon féltem őt annak ellenére, hogy a magas vérnyomáson túl szerencsére makkegészséges, de édesapám után nem veszíthetem el őt is – mesélte Koós Réka, aki sok kollégájához hasonlóan a világjárvány miatt átmenetileg elvesztette munkái nagy részét, mégsem panaszkodik, sőt új vállalkozásba kezdett.

– Ugyan nem úgy dolgozom, mint eddig, és hiányzik az éneklés, de évekkel ezelőtt elvégeztem egy ingatlanos tanfolyamot, és jelenleg egy barátnőmmel saját ingatlaniroda beindításán dolgozunk, jelenleg a honlapot készítem ehhez. Szinte mindent online intézek, hiszen hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem félek. Voltak komoly mélypontjaim is, de nem hagyom, hogy ez eluralkodjon rajtam.

Indirekt/femina.hu

Facebook Comments