Koronavírusos lett Szabó Ádám: komoly fájdalmai vannak az énekesnek – fotó

Koronavírusos lett Szabó Ádám: komoly fájdalmai vannak az énekesnek – fotó

Sharing is caring!

Szabó Ádámot a Sztárban Sztár hetedik évadának a nyertesét sem kerülte el a koronavírus. Az énekes napok óta rosszul érezte magát, rázta a hideg és köhögött. Először azt hitte, hogy csak megfázott a hirtelen jött tavaszi időben, végül úgy döntött csináltat egy tesztet, aminek az eredményét ma kapta meg.

Szabó Ádám ledöbbent a hír hallatán, amikor megkapta a koronavírus teszt eredményét, ami pozitív lett. Pont a mai napon szerette volna megosztani a rajongóival az örömhírt, miszerint péntekre egy online koncert keretében újra énekelhet, de ennek most egy darabig úgy tűnik, hogy lőttek.

“Pozitív, vagyis covidos vagyok/lettem. Nagyon szomorú vagyok, hiszen ma jelentettem volna be, hogy pénteken lesz egy online koncert, óriási öröm és boldogság, de ez a szar ezt is tönkre teszi… Jól vagyok, a hátamban és a hasamban érzek egy erős égő fájdalmat+ köhögök egy keveset, de ennyi… Viszont kérlek Titeket, hogy akik ezt a vírust nehezebben vészelik át és sokkal rosszabb állapotban vannak, nekik szurkoljunk és kívánjunk nekik nagyon sok erőt és kitartást! Én úgy érzem, hogy megúsztam és eddig tényleg szinte semmit nem érzek, ami elviselhetetlen lenne, viszont rengetegen vannak kórházakban és sokkal rosszabb helyzetben, nekik nagyon kell az erő és a hit! És a családjuknak, barátaiknak is! Kitartást mindenkinek, vigyázzunk egymásra, ez nem játék! 10 nap minimum itthon pihi, de úgyis jelentkezem, liveozom is majd+ zenét is kaptok! Szeretlek Titeket! ”

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük