Közös cellába ül a soroksári futónő gyilkosa és M. Richárd

Közös cellába ül a soroksári futónő gyilkosa és M. Richárd

Sharing is caring!

Összezárták a két nehézsúlyú bűnözőt: együtt raboskodik a soroksári futó nő gyilkosa és a Dózsa György úti ámokfutó, M. Richárd.

M. Richárd

Átgondolt stratégia lehet amögött, hogy a két férfi egy cellában kötött ki – írta a Blikk. Ugyanis közös cellában raboskodik a Dózsa György úti gázoló, M. Richárd és a soroksári futó nő megölésével vádolt, R. Szilveszter. Egyikük széltében, másikuk hosszabban alig fér be az apró cellába, ez azonban nem azt jelenti, hogy ökölcsapásoktól lenne hangos a zárkájuk. Sőt, információink szerint a két nehézfiú remekül kijön egymással.

– Mivel fizikailag közel azonos adottságokkal bírnak, egyikük sem lehet biztos benne, hogy egy összecsapásból ki jönne ki győztesen. Ezt felmérhették, ezért nem packáznak egymással. És mivel két, a börtönt jól ismerő emberről beszélünk, azt is tudják, hogy a rendbontás milyen fegyelmi eljárásokat, megvonásokat vonhat maga után – vélekedett Németh Zsolt kriminológus.

M. Richárd neve a kecskeméti maffiaperben tűnt fel először, 2006-ban nyolc évet kapott, ebből ötöt ült le. 2017-ben ismét hallatott magáról: luxusautójával karambolozott a Dózsa György úton. A másik kocsiban ketten életüket vesztették. M. Richárd 140-nel hajtott jogosítvány nélkül. Első fokon négy év börtönbüntetésre ítélték. A jogerős ítéletig szabadlábon védekezhetett volna, de annyi szabálysértést követett el, hogy börtönbe kellett vonulnia.

Közös cellába ül a soroksári futónő gyilkosa és M. Richárd

R. Szilveszter a vád szerint 2013-ban brutális módon megölte Kardosné Gyurik Krisztinát. A gyilkost öt évig hiába kereste a rendőrség, áttörést az hozott, hogy a más bűncselekmények miatt raboskodó R. Szilveszter DNS-mintája egyezést mutatott a helyszínen rögzített anyagmaradványokkal. A hajléktalanéletet élő férfi tárgyalása jelenleg is tart.

Egyes forrásaink szerint határozott célja is lehet annak, hogy a két bűnöző egy cellába került. R. Szilveszter lebukása óta egyetlenegyszer sem tett vallomást. Talán M. Richárd társaságában megeredhet a nyelve.

Facebook Comments