Krónikus fáradékonyság gyötri a koronavírus-fertőzésen átesett Barta Sylviát

Sharing is caring!

A TV2 időjósa március óta próbál kigyógyulni a kórból.

A második hullámra készül a világ, miután számos országban újra megemelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma. A 2019 végén kitört világjárvány már eddig is több százezer beteg halálát okozta, a gazdasági károk pedig felbecsülhetetlenek. Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartsanak velünk, olvassák cikksorozatunkat.

A testén újabb kiütések jelentek meg, emellett hangulatingadozás és krónikus fáradékonyság is kínozza a koronavírus-fertőzésen átesett Barta Sylviát – írta a Blikk az érintett beszámolója alapján. A TV2 időjósát hónapokkal korábban fertőzte meg a kórokozó. A nehezén azóta túljutott, de még mindig küzd a betegség következményeivel.

Ez az alattomos fertőzés megtámadta az egész szervezetemet: az idegrendszeremtől kezdve a keringésemen, az emésztésemen keresztül a légzőszervekig”

– mondta a bulvárlapnak Barta.

A tévés arról is beszélt, hogy szó szerint beleőszült a koronavírusba, “és ha a sok baj nem lett volna elég, indokolatlanul fáradékony vagyok, valamint eddig nem jellemző hangulatingadozásaim vannak.

(…) Teljesen padlóra küld ez a kór”.

Facebook Comments