Különleges dologra kérte követőit Sebestyén Balázs

Sharing is caring!

Összefogást sürget Sebestyén Balázs.

Itt a karácsony, amikor együtt a család és minden a szeretetről szól. Sebestyén Balázs a Facebook-oldalán üzent a követőinek, megköszönve egész éves támogatásukat. A rádiós a jókívánságok mellett egy szomorú dologra hívja fel a figyelmet: egy olyan családra, ahol egy nagymama egyedül neveli négy kisunokáját, és nap mint nap azért küzd, hogy a gyermekek élete teljes legyen.

Balázs összefogásra buzdít, hogy aki teheti, segítsen a nagyinak, hogy biztosítani tudja unokáinak a megélhetést és az iskoláztatásukat.

“Kedves Hallgatóink, Facebook és Insta követőink, sms íróink és Mindenki aki velünk van, volt és remélhetőleg lesz a jövőben is!

El sem tudjuk Nektek mondani, hogy mennyire hálásak vagyunk azért, hogy amikor kellett mindig összefogtatok, és Veletek együtt segítettünk a nehéz sorsú családokon, gyerekeken, és felnőtteken. Most újra arra kérünk Titeket, hogy ha lehetőségetek van rá, akár egy pici összeggel segítsetek annak a budapesti nagymamának, aki egyedül neveli négy kisunokáját és az iskoláztatás mellett a napi kiadások igencsak megnehezítik az életüket.

A nagyi napi küzdelmet folytat azért, hogy legalább a gyerekeknek sikerüljön majd megvalósítani az álmaikat és kitörni a mélyszegénységből. A legnagyobb unoka 11. osztályos gimnazista. Már évekkel ezelőtt kitalálta, hogy érettségi után építész szakra szeretne felvételizni és azóta is kitartóan készül erre a pályára. Három kisebbik testvére 11, 10 és 14 évesek, két kislány és egy kisfiú, szintén nagyon szorgalmasak, ügyesek, korukat meghazudtoló kötelességtudattal rendelkeznek. A tanulás mellett otthon is nagyon sokat segítenek a nagymamájuknak.

Egy kicsi, de annál lelkesebb csoport már elindította a gyűjtést számukra és hozzájuk szeretnénk mi is csatlakozni! Az összegyűlt pénz egyenesen a családnak megy majd, ezért fontos, hogy a közlemenybe a “NAGYI” szót írjátok! A [email protected] címre írva pedig bővebb információt is kaphattok róluk. Ha a napi megélhetéshez szükséges összeg fölött sikerülne gyűjteni, akkor a fennmaradó pénzt a gyerekek további taníttatására tennék félre, mellyel egyben jövőjüket biztosítanák. Minden adomány számít, akár egyszeri segítségről, akár rendszeres utalásról legyen szó!” – olvasható a bejegyzésben, amelyben Balázs közzétette a számlaszámot és az utaláshoz szükséges információkat.

“A család nevében köszönjük a támogatásokat és jövőre beszámolunk az összegyűjtött adományról!

Mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyt kívánunk!️” – zárta sorait a rádiós.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments