Előre megy, nem hátra… a Fidesz kampánydalává avanzsált “piros volt a paradicsom nem sárga” című dalból játszott le néhány taktust a magyar kultúra napján, a Magyar Zene Háza avatóján Szakcsi Lakatos Béla Kossuth- és Liszt Ferenc díjas zongoraművész.

Mint megírtuk, a magyar kultúra napján avatták fel a liget Budspest Projekt részeként, egy japán mérnök tervezésében készült épületet, a Magyar Zene Házát. Az eseményen beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök is, aki eléggé odcsípett Karácsony Gergelynek és az ellenzéknek is.

Aztán kitette a miniszterelnök az oldalára ezt a videót, “Piros volt a paradicsom – by Szakcsi Lakatos Béla” szöveggel, meg egy rakás emojival, melyek a “piros volt a paradicsom nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra” mondatot adják ki:https://pulsembed.eu/p2em/8m7ppTXcu/

A Magyar Kultúra Háza avatásával kapcsolatban amúgy is elhangzott pár érdekes dolog. Orbán Viktor például Karácsony Gergelyen köszörülte a nyelvét, nem is kicsit. (Erről itt olvashat). Aztán Karácsony Gergely is jelentkezett és végül a magyar kultúra napjából az a méltatlan dolog lett, aminek soha nem kéne: politikusok adok-kapokja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.