Lajcsi kikotyogta a titkot: Jimmy pisztolyt fogott Pataky Attilára egy vita végén

Sharing is caring!

Lassan húsz éve, hogy Zámbó Jimmy a magyar popzene királya főbelőtte magát. Ellentmondásos életéről újabb titokra derült fény tegnap este a Life TV: Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában.

A népszerű műsor vendége ezúttal Galambos Lajcsi, a mulatós király volt, aki úgy emlékszik, hogy 22 éve a TV2 az első születésnapján került szóba: szervezzen Dáridó-turnét. Ebbe a trombitaművész bele is ment, és amikor a TV2 az első születésnapját ünnepelte, és szóba jött egy ötlet: Lajcsi szervezzen Dáridó-turnét. Ebbe a trombitaművész bele is ment, és Pataky Attilát és Zámbó Jimmyt választotta maga mellé.

Pataky a rock királya, Jimmy a pop királya és Lajcsi pedig a mulatós zene királya volt, így hát a turné neve nem is lehetett volna más mint a Három Királyok. A fellépéseknek mindig megvolt a már megszokott sorrendje, mindig Jimmy zárta a fellépéseket. A turné azonban Miskolchoz is elérkezett, ami Pataky Attila szülővárosa, és a mai napig nagyon fontos értéket képvisel az életében. Emiatt pedig azt szerette volna, ha a miskolci állomást ő zárhatta volna le – írta a Blikk.

Lajcsinak tetszett is az ötlet, azonnal bele is egyezett, Jimmy viszon nem. Olyannyira hogy a vita végén, pisztolyt rántott Patakyra – mesélte Lajcsi.

,,Nyugodjon békében, remélem, a következő életében lesz alkalma jóvá tenni az ügyes-bajos dolgait. Voltak furcsaságai, akár a fegyverével kapcsolatban is, amivel mindig összevissza hadonászott. De ő már csak ilyen volt. Úgy volt, ahogy Lajcsi felidézte, de nem szeretnék ennél többet mondani” – erősítette meg Lajcsi szavait az Edda énekese.

Facebook Comments