Lang Györgyi gyereket várt Kulka Jánostól, mégis szakítottak

Sharing is caring!

A Pa Dö Dö énekesnője és a színész már tízévesen ismerték egymást, főiskolásként egy pár lettek, majd villámgyorsan szakítottak.

Forrás: TV2 Propaganda

Lang Györgyi és Kulka János a Színművészeti Főiskolán egy osztályba került, ott habarodtak egymásba – derült ki a TV2 Propaganda című műsorából, aminek házigazdája Till Atilla. A beszélgetés során a két vendége elárulta, valaha egy pár voltak, a főiskola után Pécsre szegődtek, ahol összeköltöztek, de villámgyorsan véget ért a kapcsolatuk.

Forrás: TV2 Propaganda

– Úgy éreztem, a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Aztán este hazamentünk a színházból, és azt mondta: ugye, milyen rossz már ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék. Egy évig ki voltam borulva – mesélte a színésznő-énekesnő, amihez Kulka azt is hozzáfűzte, hogy Lang Györgyi terhes is volt. – Terhes voltál? De János volt az apja a gyereknek? – csodálkozott rá Tilla, mire a Pa-dö-dő sztárja igennel válaszolt. – Önző voltam nagyon. Szégyellem magam – tette hozzá Kulka János.

Lang Györgyi szerint ezen nincs mit szégyellni, mind a ketten nagyon fiatalok voltak. Szenvedélyes, zűrös és bonyolult volt az életük, de ma már semmiféle neheztelés nincs köztük, nagyon jó barátok – írta a femina.hu.  Olyannyira, hogy a kerekesszékbe kényszerült énekesnőt Kulka János hétvégente meglátogatja, ilyenkor jókat beszélgetnek, viccelődnek.

Facebook Comments