Egy kínai férfi munkanapja a lehető legrosszabbul indult: csak a munkahelyén derült ki, hogy a céges gép helyett egy színes, kifejezetten gyerekeknek készült eszköz van nála.

Nagyot ment a Twitteren egy kínai édesapa, @Zenryoku_tochan egyik fotója, amin egy különleges, gyerekeknek szánt laptop látható. Már a gép borításáról is jól látni, hogy nem felnőtteknek készült, és pláne nem munkára.

A férfi a történet szerint csak a munkahelyén szembesült vele, hogy aznap ezt a gépet vitte magával dolgozni, a lányai ugyanis kicserélték a céges eszközt. A gyerekek nem szóltak a csínyről, a játékmasinát pedig gondosan elpakolták abba a táskába, amiben a férfi a munkaeszközét tartja.

Az Übergizmo szerint a családfőt nagyon rosszul érintette lányai tréfája, és egyből a térdeire rogyott. Az apának ráadásul egy találkozón is részt kellett vennie, ahova szintén ezt a készüléket vitte magával – igen kínos lehetett, amikor a többiek szeme láttára előhúzta a színes, játékfigurákkal teli eszközt.

A férfi a Twitteren írt bejegyzése szerint nem dorgálta meg a lányokat, helyette türelmesen a tudtukra adta, miért nem szabad ilyet csinálni. A kép egyébként a gyártó Sumikko Gurashihoz is eljutott, amely az eset miatt ajándékként még egy ilyen masinát küldött volna, de a család udvariasan visszautasította azt – alighanem érthető okból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.