Le akart csapni egy legyet, felrobbantotta a házát

Sharing is caring!

Egészen furcsa háztartási baleset történt Franciaországban.

Robbanás történt egy franciaországi házban, mert egy férfi le akart csapni egy legyet – írja a BBC a helyi médiára hivatkozva.

A nyolcvanas éveiben járó férfi épp a vacsorához készülődött, azonban nagyon irritálta, hogy körülötte zümmög egy légy.

A férfi felkapott egy elektromos légycsapót, de dordogne-i házában szivárgott a gázpalack, ennek megfelelően a használatból következő szikra berobbantotta a helységet.

A robbanás megsemmisítette a konyhát, egy helyen még a tető is beomlott, csodával határos módon azonban a férfinek csak a keze sérült meg.

A férfi házát jelenleg a családja igyekszik rendbehozni, a légy sorsa nem ismert.

Robbanás történt egy franciaországi házban, mert egy férfi le akart csapni egy legyet – vette észre a BBC a Sud Ouest hírét.

A nyolcvanas éveiben járó férfi múlt pénteken épp a vacsorához készülődött, azonban nagyon irritálta, hogy körülötte zümmög egy légy.

A férfi felkapott egy elektromos légycsapót, de dordogne-i házában szivárgott a gázpalack, ezért a használatból következő szikra berobbantotta a helyiséget.

A robbanás megsemmisítette a konyhát, egy helyen még a tető is beomlott, csodával határos módon azonban a férfinek csak a keze sérült meg. A házát jelenleg a családja igyekszik rendbehozni, a légy sorsa nem ismert.

Facebook Comments