Le kellett mondania több nyilvános eseményét is: megbetegedett Ferenc Pápa

Le kellett mondania több nyilvános eseményét is: megbetegedett Ferenc Pápa

Sharing is caring!

Ferenc pápa kénytelen volt lemondania több szertartást amit vezetett volna, illetve több nyilvános eseményt is. A fő ok, amiért ezeket a pápa lemondta az az újra kiújuló ülőidegzsába volt.
Mindenki ezt nézi most!

×
Közeledik a végjáték: megtörtént a VV10 hatodik kiválasztása – őt küldik párbajra ezúttal a villalakók – videó
Idén a finom, nőies ruhák hódítanak – Most adunk pár ötletet!

A harmadik hét után ez második eset, hogy a pápának muszáj volt lemondania a fájdalmai miatt a különböző szertartások, találkozókat.

(A legfrissebb hírek itt)

A katolikus vezető szombaton még az úrangyala imádságot és áldást az Apostoli Palota könyvtárából tartotta meg. Ezt a szertartást Szent Péter térre néző ablakában szokta elmondani, de a járványhelyzet miatt ennek a helyét ideiglenesen megváltoztatták. Vasárnap viszont már sajnos nem tudja megtartani a szokásos misét a Szent Péter-bazilikában, illetve az esti imahetet lezáró imádságot a Szent Pál-bazilikában. Hétfőn az a betegsége miatt nem találkozik a Szentszékhez akkreditált diplomatákkal, ez az esemény is csúsztatva lesz.

A pápa időnként kiújuló isiásza miatt felteszik a kérdés, hogy képes-e megtartani a március 3-a és 8-a közé tervezett iraki apostoli útját, amelyet többen már a járvány miatt is lemondtak.

Ferenc pápa 2013-as megválasztása óta most másodszor mondott le szertartásokat és találkozókat egészségi okra hivatkozva.

(Ez még érdekelheti: Ferenc pápa elárulta, mit csinálna Szent Pál, ha még élne)

(infostart)

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük