Expasija tini fiával bukott le a rendőrnő

Sharing is caring!

Alaposan megütötte a bokáját egy 44 éves rendőrnő, miután volt pasija kamasz fiával bújt ágyba. Ráadásul az aktus alatt a tini édesanyja a szomszéd szobában aludt.

A kaliforniai Folsom városában szolgálatot teljesítő Shauna Bishop látszólag jó kapcsolatot ápolt – szintén a rendőrség kötelékében dolgozó – exe családjával. Ezért is alakult úgy, hogy volt pasija gyermekének anyja áthívta magához a rendőrnőt, hogy a 16 éves kamaszfiú alkohol- és marihuánafogyasztásáról beszélgessenek.

A beszélgetés elhúzódott, így Bishop ott aludt vendégségben.Amikor a tini anyja bevett pár altatót és elment lefeküdni, a rendőrnő belopózott a tini szobájába, és sz…elt vele. Pechére a fiú másnap eldicsekedett 19 éves nővérének az afférról, aki persze továbbadta a dolgot a szülőknek – akik persze értesítették a hatóságokat.

Shauna Bishopot 2019 júniusában vették őrizetbe, tárgyalása azonban csak most ért véget: a bíróság egy év börtönbüntetésre, valamint öt év felfüggesztettre ítélte, emellett regisztrálták, mint sz..uális bűnelkövetőt – számolt be az ítéletről a Daily Star.

Indirekt/Bors

Facebook Comments