A tükrön állt bosszút az a motoros, aki elé kifordult egy szabadidőautós. Az eset – amelyről videófelvétel is készült – a hétvégén történt Leányfalun, a 11-es úton.

”Szemtanúja voltam, ahogy egy motoros leüti egy Nissan Murano bal tükrét. A kamerafelvételt visszanézve látszik, hogy az autó kifordult egy zsákutcából, de neki balról érkezett egy motor. Felvételt kinagyítva látható, hogy a motor még messze volt és meg tudott volna állni. Az autós helyet is hagyott neki, mert félre húzódott, de a motoros lecsapta a tükrét. Ahogy a tükör darabja repül az nem teljesen kivehető a felvételen csak belassítva. A motoros megállás nélkül elment, az autós elindult utána, ahogy én láttam. Ahol tudtam megfordultam, elindultam vissza, hátha ott lesz az autó, ahol az eset történt és tudok neki segíteni, de nem volt ott, ezért is írtam önöknek. Remélem, tudtam segíteni a károsultnak” – írta a bpiautosok.hu egyik olvasója.

Az esetről készült videót is megosztotta az autós szemtanú. Ha a vétkes nissanos tett rendőrségi feljelentést, akkor ez a felvétel egyértelművé teheti az állítását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.