Lecsapott rájuk a tornádó, mégis gyönyörű szülés lett a vége

Megosztás

A kismamánál, Mech Metiege-nél a rowletti Bump szülészeti központban épp akkor kezdtek beindulni a fájások, amikor a texasiak telefonjaira megérkeztek a közelgő természeti csapásra figyelmeztető üzenetek.

A vészjelzések szerint a tornádó már nagyon közel volt hozzánk, majd elment az áram. Minden olyan gyorsan történt. Olyan érzés volt, mintha fák zuhantak volna az épületre, a szülés viszont beindult, már a kitolási szakaszban voltunk, ezért sok időnk nem volt hezitálni, azonnal döntést kiellett hoznunk, mitévők legyünk” – emlékezett vissza a szülésznő a feszült pillanatokra.

Viharban született

Kasie McElhaney és két asszisztense végül lekísérték a vajúdó nőt a klinika pinceszintjén lévő szűk mosodába, amelynek ugyan nem volt ablaka, a célnak viszont tökéletesen megfelelt. Ezután pokrócokat terítettek a földre, és gyertyákat gyújtottak, hogy lássanak. Ez nagyjából 30 percet vett igénybe, majd nem sokkal ezután Metiege tökéletesen egészséges babája meg is született, aki a Mekani nevet kapta, ami örömöt jelent.

„A gyertyák fényénél örültünk mindannyian. Nagyon különleges, szép élmény volt. Alig akarom elhinni, hogy képesek voltunk végigcsinálni” – árulta el McElhaney később az újságíróknak. Az anyuka is nyilatkozott a szokásosnál jóval több izgalmat tartogató szülésélmény után, elmondta, hogy nagyon hálás a szülésznőnek és az egész csapatnak, akik a mostoha körülmények ellenére helytálltak és megbízható segítséget nyújtottak számára, és persze újszülött babájának.

Via

Megosztás

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül