Lelepleződött az Álarcos énekesben: Liptai Claudia a koronavírus miatt nem tudta folytatni a műsort

Sharing is caring!

Váratlan fordulat rázza fel az Álarcos énekes műsorát. Pedig már az is elég váratlan volt, hogy koronavírussal diagnosztizálták Gáspár Lacit és ezért néhány hétig helyettesíteni kellett a zenészt. A műsor történetében azonban most először történik meg a lehetetlen: egyszerre két versenyzőről került le a maszk és lepleződött le.

Azt már napok óta tudni lehetett, hogy valami készülőben van, ám az csak néhány nappal ezelőtt lehetett megtudni, hogy az álarcos műsorban ezúttal két leleplezés lesz.

– Fordulatos lesz a következő adás, ugyanis lesz szavazás, tehát a klasszikus leleplezés is megtörténik, de még valaki felfedi majd magát – mondta el a Blikknek Verebély Marcell, az RTL Klub show-műsorának kreatív producere.

– Az élet rendezte a szálakat, mi pedig alkalmazkodtunk. Egyelőre nem árulhatok el több részletet, de az egyik versenyzővel történt valami, amely miatt nem tudja folytatni a játékot. A nem várt eseményre gyorsan kellett reagálnunk, csak néhány napunk volt kitalálni, hogy mit lépjünk. Ilyen még nem volt a műsor történelme során.

Annak ellenére, hogy tudni lehetett, mi is fog történni, arról senkinek fogalma sem volt, hogy pontosan, miért volt szükség a kettős leleplezésre.

Ám, amikor a műsorban Röfi maszkja mögül Liptai Claudia nézett szembe a nyomozókkal, hirtelen minden értelmet nyert.

Liptai ugyanis – mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt – megfertőződött a koronavírussal, ezért volt kénytelen feladni a versenyt.

A nagy leleplezés egyébként Skype-on keresztül történt. Claudia elmondta, hogy 20 éve nem vállalt el ilyen műsort és most sem tud rendesen kiesni, egy egész világjárvány kell hozzá, hogy kisöpörje belőle.

Istenes Bence a leleplezés után azonban elmondta, hogy bár Liptai Claudia távozik, a Röfi mégsem tűnik el, ugyanis jövő héttől egy titokzatos karakter bújik majd meg a maszk mögött.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments