Lezárul egy korszak: így búcsúzik Berényi Miki a Barátok köztből

Sharing is caring!

Budapest — Végleg lezárul egy korszak: ma este utoljára láthatják Berényi Miklós karakterét a Barátok közt rajongói.

A kegyetlen üzletembert alakító Szőke Zoltán (51) ugyanis 21 év után búcsút intett a sorozatnak. A főgonosz stílusosan távozik, rácsok mögött köszön el a nézőktől. Viszont annak ellenére, hogy Szőke döntése véglegesnek tűnik, a Blikk úgy tudja, karaktere élve marad. Messze a Mátyás király tértől, a rácsok mögött tengeti további az életét, ahol bizonyos – egyelőre még titokban tartott – ok miatt nem látogathatják a szerettei.

A főgonosz (jobbra) Berényi András (R. Kárpáti Péter balról) és Hoffer Józsi (Körtvélyessy Zsolt) társaságában mutatkozott be

– Szőke Zoltán azt szerette volna, ha Berényi Miklós megjavul, és a jövőben jobban hasonlít hozzá a karakter, de erre a produkció nem volt nyitott. Ám meghagytak egy kis mozgásteret, Berényi Mikós ugyanis nem hal meg – mesélte a sorozatban dolgozó egyik stábtag.

– Hiszen – kiindulva az eddig történtekből – vele bármi történik, legyen az robbantás, lövés vagy rákos megbetegedés, azt túléli. Így legalább nyitva marad egy kiskapu, ha a produkció vissza akarja hozni.

A bennfentes szerint egyelőre erre nem sok esély van. Éppen ezért a sorozat készítői egy ideje elkezdték felépíteni az új, izgalmas karaktereket: Volosinovszki György (29) Szántó Áronként és Pesák Ádám (25) Harmath Gergőként is ezt a tábort erősíti, de hosszú évek után visszatért az örök rivális, az Ábrahám Edit (62) által megformált Berényi Claudia is.

Tavaly már egyvégzetesnek tűnő lövés érte Mikit, akiért Nóra (Varga Izabella) aggódott, de túlélte

A produkció nem csak ezért bízik abban, hogy a Barátok közt Berényi Miki nélkül is sikeres lesz.

– Huszonegy év nagy idő, megértjük Szőke Zoltán döntését. Azt azonban nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a Barátok közt eddig sem Berényi Miklósról szólt, hanem a Mátyás király tér lakóinak életéről – jelentette ki a sorozat sajtófőnöke, Szabó Péter, aki hozzátette: eddig annyi minden történt, amikor Miki a sztori részese volt, és így lesz ez nélküle is.

– Azzal, hogy Miklós eltűnik, a sorozat nem ér véget. Régi és új szereplők is érkeznek, továbbra is rengeteg dráma és izgalom várható, szóval igaz a mondás, hogy nálunk tényleg bármi megtörténhet.

Már csak öt őstag van

Szőke Zoltán távozásával ötre csökkent azoknak a száma, akik az első pillanattól a sorozat szereplői. Varga Izabella (46), aki dr. Balogh Nóraként éppen negyedszerre ment hozzá Berényi Miklóshoz, hogy megmentsék a céget. Az ország Vili bácsija, azaz Várkonyi András (70), a boltos Novák Laci, azaz Tihanyi-Tóth Csaba (51), a Barta Zsoltot megformáló Rékasi Károly (57) és Ábrahám Edit, azaz, Berényi Claudia az őstagok.

via blikk.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük