Liptai Claudia kiakadt: azzal gyanúsítják, hogy pénzért mondta azt, koronavírusos – Indirekt.hu

Sharing is caring!

A műsorvezető nagyon kiakadt a közösségi oldalán. Sokan jobbulást kívántak neki, mióta kiderült, hogy elkapta a koronavírust, de voltak olyanok is, akik szerint pusztán reklámból, pénzért állítja azt, hogy elkapta a fertőzést.

“Sokan felvetették, hogy az állam fizetett nekem, hogy én azt mondjam, pozitív vagyok. Gondolja végig a következményeit. Amikor megtudtam, úgy éreztem, hogy kihúzták a szőnyeget a lábam alól. A következményeit is vegyék figyelembe. Ki az, aki szereti ezt világgá kürtölni? Nagyon nehéz ezzel kiállni, ez 2020 szeptemberében egy billog, egy bélyeg, egy skarlátbetű. Vagy azt gondolta bárki, hogy a családomat olyan helyzetbe hozom, hogy 14 napra bezárom őket a lakásba? Egy szó, mint száz: nem fizetett senki érte. Ma megvolt a második teszt eredménye, ami sajnos újra pozitív lett. Sokan még azt is mondták, hogy én láttam őket a cukrászdában. Ami lehetetlen! Még hazudni is képesek!”

Claudia elmesélte, hogy eleve azért tesztelték, mert szerepel egy televíziós produkcióban. Kijött egy mentő hozzájuk, és vidáman adott mintát, hiszen remekül érezte magát. Másnap reggel csörgött a telefonjuk, és egy orvos közölte vele, hogy pozitív a tesztje. El sem akarta hinni, hiszen semmi baja nincs. Ezután azonnal hívta a családtagjait, és közölte velük, hogy mindenkire karantén vár.

Estére megérkeztek az első tünetek. Elkezdett fájni az összes végtagja és a feje, valamint a látása is rosszabbodott. Ráadásul borzalmas fáradtságot érez három napja, 15 perc után le kell ülnie, többnyire feküdnie. Másnap jött egy kis hőemelkedése, 37,4 körüli testhőmérséklettel. Az izomfájdalom mostanáig fennáll nála, kisfiának, Marcinak alig tud kinyitni egy pudingot. Egyébként azt bírja a legnehezebben, holnap ölelheti magához a kisfiát, még csak puszit sem adhat Marcinak. Emiatt nagyon sokat szokott sírni.

Facebook Comments