Lopott bankkártyával fizetett egy nő egy győri dohányboltban, keresi a rendőrség – fotó

Lopott bankkártyával fizetett egy nő egy győri dohányboltban, keresi a rendőrség – fotó

Sharing is caring!

Lopott bankkártyával fizetett egy győri dohányboltban az az ismeretlen nő, akinek azonosításához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Az ismeretlen elkövető november 29-én 11 óra körül ment be a győri Pátzay Pál utcában található élelmiszerboltba, ahol ellopta egy vásárló zöld színű táskáját, a bankkártyával, készpénzzel és okmányokkal együtt.

A táska eltűnését követően 11 óra 10 perc és 11 óra 40 perc között több alkalommal is fizettek egy dohányboltban, amelyről a sértett több értesítést is kapott. A lopott bankkártyával fizető nőről az üzlet kamerája felvételt készített.

Lopott bankkártyával fizetett egy nő egy győri dohányboltban, keresi a rendőrség – fotóEzt a nőt keresi a rendőrség /Fotó:police.hu

(A legfrissebb hírek itt)

rendőrség lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövetővel szemben. Kérik, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot.

Lopott bankkártyával fizetett egy nő egy győri dohányboltban, keresi a rendőrség – fotóA gyanúsítottról több felvétel is készült /Fotó:police.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük