A Love Island egykori sztárja, Nia durván nekiment Horváth Gréta hűtlen férjének, sőt, nyilvánosságra hozott néhány olyan privát beszélgetést is, ahol Dávid félreérthetetlen üzenetekkel bombázza őt.

Mint a Blikk is beszámolt a szomorú hírről, hogy Horváth Gréta és férje, Meggyes Dávid külön utakon folytatják az életüket. Ezt maga Gréta jelentette be az Instagramon, akit még az Ázsia Expressz második évadában jegyezett el kedvese, és amit a fél ország meghatódva nézett a képernyőn keresztül. Azóta Dávid is megszólalt az ügyben, bevallva, hogy van valakije, ezért hagyta el családját és a kisfiukat.

(A legfrissebb hírek itt)

Az ügyben most megszólalt a Love Islandből Niaként ismert Turi Xénia is, akit Dávid annak idején félreérthetetlen üzenetekkel bombázott, pedig akkor már – a nő állítása szerint – házas volt. Xénia a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában írta le véleményét a dolgokról, megosztva néhány felkavaró képernyőfotót is a beszélgetéseikből.

Turi Xénia a 24 óráig elérhető posztjában leírta hogy már akkor szándékában írt Grétának írni, amikor ő kapott üzeneteket Dávidtól, hogy sok erőt kívánjon ahhoz, ami rá és a fiára vár. Véleménye szerint Dávid felvágásképpen írta ki a közösségi oldalán, hogy félrelépett és van valakije, ez vezetett a szakításukhoz Horváth Grétával.

A Love Island egykori sztárja bejegyzésében azt írja, hogy korábban olyan üzeneteket is kapott Dávidtól, amelyben leírta, hogy házasságot fogadott és nem vakságot, ám Xénia véleménye szerint ha nem állsz meg a bámészkodásnál, hanem írkálsz és félrelépsz az már egy teljesen más szint, gusztustalan dolognak titulálta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.