Magára maradt a műsorvezető? Nagy hitel van Szabó Zsófi és férje törökbálinti házán

Magára maradt a műsorvezető? Nagy hitel van Szabó Zsófi és férje törökbálinti házán

Sharing is caring!

A kisfiával egyedül maradt abban a törökbálinti ingatlanban Szabó Zsófi, amit még a férjével, Kiss Zsolttal vásároltak 2017-ben.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a csinos műsorvezető és férje a válás mellett döntöttek. Lapuknak korábban a család egy ismerőse elmesélte, hogy egyelőre nem adták be a papírokat. Csendes, békés válást szeretnének, s úgy tűnik, nem lesz gond sem az anyagiak, sem gyermekük felügyeletét illetően, mindenben meg tudnak majd egyezni, ahogy a közös cégüket is együtt vezetik tovább.

Jó maradt a viszonyuk, sok időt töltenek hármasban, és így is tervezik, szeretnék közösen nevelni Mendelt. Zsófi egyébként még az édesanyjának sem mondta el, hogy válságban van a kapcsolatuk Zsolttal, sokáig titkolta a szerettei előtt, hogy válnak.

(A legfrissebb hírek itt)

Borsnak most egy, a neve elhallgatását kérő informátor elmondta, hogy Zsófiék törökbálinti ingatlanján nem kevés hitel van. A ház, ami egyébként több mint százmilliót ér, Törökbálint legdrágább részén, a Tükörhegyen található.

A luxusház megvételéhez néhány évvel ezelőtt állítólag a műsorvezető ragaszkodott, de arról nem tudni, hogy innentől egyedül fizeti-e a törlesztést, avagy továbbra is közösen gyermeke édesapjával, Zsolttal.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük