Magyarázkodik Curtis, ez az oka, hogy cserbenhagyta a fél országot

Sharing is caring!

,,Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni” – írta közösségi oldalán a rapper.

,,Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult… Vasárnap volt! Mindenszentek… Édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni… Tudom, egy előadónak “szuperhősnek” kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok !!!” – írta Curtis.

A rapper saját bevallása szerint családi okokból hagyta ki a Sztárban sztár felvételét.

Néhány órán keresztül semmit nem lehetett tudni Curtis hollétéről, a rapper ugyanis kihagyta a TV2-es Sztárban sztár show felvételét, amelynek egyik résztvevője lett volna.

Azt azért sejteni lehetett a raperről, hogy telefonközelben van, mert több fotót is lájkolt. Aztán hétfőn délelőtt megtörte a csendet. Mint az Instagramon írta:

Sajnos a tegnapi nap így alakult…Vasárnap volt! Mindenszentek…édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni…Tudom, egy előadónak “szuperhősnek” kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok.”

Curtisnek korábban több alkalommal adódtak drogproblémái, amely zenei karrierje is komoly hatással volt: koncertek maradtak el, illetve ezért szakított barátjával-zenésztársával, Majkával is. A rapper később elvonóra ment, ám egy koncertje ezután is elmaradt.

Facebook Comments