Éveken át elképzelhetetlen volt reggeli rádióműsor ­Bochkor Gábor és Boros Lajos kettőse nélkül.

A legendás páros ugyan különböző rádiócsatornákon és különböző reggeli show-kban, de állandó része volt a hallgatók életének, olyannyira, hogy amikor ikonikus műsoruk, a Bumeráng megszűnt, tüntettek érte a rajongók. A közönséget akkor érte az igazi sokk, amikor Boros Lajos bejelentette, a kora miatt kiszáll, abbahagyja a reggeli rádiózást. A máig népszerű Lalikirály azonban lerántotta a leplet az akkori döntésről: a Blikk + Győző adásában elárulta, ez egyáltalán nem az ő ötlete volt, nem ő akart távozni, hanem tulajdonképpen Bochkor küldte el a műsorból.

– Amikor kiléptem a teremből és megtudtam, hogy már nem vagyok benne, akkor én ott abba majdnem beledöglöttem. Onnan tudtam, hogy bele kéne dögleni, hogy láttam a megkönnyebbülést rajtuk… – vallotta be Szabó Győzőnek Boros Lajos, akit állítása szerint Bochkor már túl öregnek tartott:https://pulsembed.eu/p2em/UIhLVjEdU/

(Ez is érdekelheti: Nemrég újra együtt vezettek műsort)

– A legpitiánerebb történet volt ez. Az történt, hogy egyszer csak hatvanéves lettem, figyelmeztetés nélkül. Volt egy értekezlet, ott ültek a kollégák, Bocsi tologatta be a témákat, majd egyszer csak azt mondta: Lajos, hatvanéves lettél, mondjál fel, légy szíves – emlékezett Boros Lajos, aki állítja, azt a magyarázatot kapta, az ő kora miatt nem tudták megfelelően felvenni a harcot az akkor már erősnek számító konkurenciával, Sebestyén Balázsékkal. – Balázsék fiatalabbak és pont annyival, amennyit te hozol korban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.