Majka 2020-ról: „Elvette a munkámat és megkoronázta az évet, hogy elkaptam ezt a fost”

Sharing is caring!

A rapper szerint egy pozitív dolog történt, hogy megtanultuk, – bármilyen – járvány esetén érdemes maszkot viselni.

Mint arról mi is hírt adtunk, a hazai zenészek, színészek és sportolók közül is sokan elkapták a koronavírus-fertőzést. Majka a YouTube-on naponta mesélt arról, hogy milyen tünetei voltak, milyen kezeléseket kapott, mit tapasztalt a kórházban, és a véleményét is megosztotta a járvánnyal és az oltással kapcsolatban.

Most a Telex.hu hét hírességet – többek között műsorvezetőt, színészt, egyetemi professzort – kérdezett arról, hogyan vészelték át a vírust és az egész 2020-as esztendőt.

Majkát is megszólaltatták. A rapper keményen beszélt a járvány okozta helyzetről:

“Semmi pozitívuma nincs. Elvette a munkámat, egész évben nem dolgoztam. Egyetlen egy koncertem volt… Megkoronázta az évet, novemberben meg elkaptam ezt a f*st”.

Azt is elárulta, hogy hat hét után először megy el gyalogolni. Eddig 10 km-t futott, közben énekelt, ezzel edzette a tüdejét. Ehhez képest most gyalogolni fog.

Ma már mindenkinek van ismerőse, rokona, aki elkapta a covidot – mondta. Egyetlen pozitívumként azt említette, hogy megpróbáltuk az ázsiai egészségügyi szabályokat valahogy becsempészni. Mert ha bármilyen járvány van, akkor az emberek megtanulták, hogy maszkot kell viselni. Bízik benne, hogy ez a viselkedés megmarad nálunk, mert nem lenne baj, ha pl. az influenza-járvány idején viselnénk maszkot.

“Nagyon sok csúnya szót tudnék egymás után elmondani erre az évre… de 2021. január elsején ez nem fog megváltozni, mert január elseje van. Ettől egy pici tartok”

– mondta a rapper.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük