Majka elmondta, miért hagyta ott végül az RTL Klubot

Sharing is caring!

Az Index podcastjében beszélt hosszan a rapper arról, miért váltott csatornát és mi a helyzet a TV2-vel.

az Index kultrovat podcastjének legutóbbi vendége Majoros Péter, vagyis Majka volt, akivel hosszan beszélgettek rengeteg témáról, például hogy:

  • Milyen mentális, egészségügyi betegsége volt 2016-ban, amit többek között Hajós Andrással való barátságának is köszönhetően tudott átvészelni, és hogy mennyire jellemző a szórakoztatóiparban a pánikrohamra, szorongásra, pszichés zavarokra való hajlam
  • Mit gondol Hajós András új műsoráról és arról, hogy az már nem a tévében, hanem a Youtube-on megy
  • Miért nem kedvelik egymást Dopemannel, és milyen a viszonyuk Curtisszel
  • Na meg hogy miért csinált akkora hisztit a Fonogram-díj kapcsán

Ezen kívül arról is beszélt, hogy miért hagyta ott az RTL Klubot a Tv2-ért:

Az RTL egy nagyon profi televíziós cég, és amikor én ott elkezdtem dolgozni, akkor nagyon sok élményem volt. Aztán nagyon sok rossz élményem lett. Ott azért vannak olyan emberek, akikkel én nem tudok együtt dolgozni. A TV2-nél fel tudom hívni a programigazgatót vagy akár a vezérigazgatót, és meg tudok velük beszélni bizonyos dolgokat. Vagy akár el is tudom őket küldeni a francba, ahogy ők is el tudnak engem. Az RTL az más, az RTL egy olyan birodalmat képviselt, amikor én eljöttem onnan, hogy azt csinálod, amit mi mondunk. Bár azóta talán ebből kicsit visszább vettek. Ez a hozzáállás nyilván azért lehetett, mert akit kiebrudaltak a tévéből, az utána megszűnt létezni, mint például Vágó István, aki egy nagyon nagy csávó volt előtte. Azt gondolnád, hogy egy olyan korszakos ikont, zsenit nem lehet elfelejteni, mert kirúgja egy kereskedelmi tévé. Ők ezt tudták, és mondhatni az övék volt ez az egész hatalom. Én nem tudok egy olyan rendszerhez tartozni, ahol nem lehet valakit felhívni telefonon, mert olyan magasan ül, hogy le se lát addig, ahol én vagyok.

Az egész beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Kiemelt kép:

via 24.hu

Facebook Comments