Majka:„Tombol bennem a vírus”

Sharing is caring!

Majka két hete jelentette be, hogy koronavírusos, azóta pedig mindennap beszámol arról, hogy érzi magát. A rappert testileg és lelkileg megviseli a betegség, már 4-5 kilót fogyott miatta. A kórházi korteremből közvetíti, mi zajlik vele, milyenek az eredményei.

„Az elmúlt két nap nem volt valami kóser. Vannak eredményeim, azok nem rosszak. A gyulladásos eredményem még ugrál, a covid tesztem az még mindig pozitív. Addig nem szabadulok, amíg nincsen minden rendben” – mondta a rapper. Felesége és gyerekei is átesnek a koronavíruson, de ők jobban érzik magukat, mint Majka.

„Olyan szintű fáradtság van rajtam tegnap óta, hogy azt elmondani nem lehet… Nem is éreztem még ilyen fáradtságot. Annyira leteper a dolog, tombol bennem a vírus, hogy gyakorlatilag nem tudok mihez kezdeni” – mesélte a rapper, akit már nem nagyon köt le semmi a kórházban. Majka általában filmeket, sorozatokat néz, vagy Honfoglalózik, a telefonján játszik.

A rapper még mindig nehezen alszik, nem segít neki semmi. Amíg nem javulnak az eredményei, addig biztosan kórházban marad.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük